V.l.n.r. Voorzitter Wybe Douma, Trainer Conner van der Werf en assistent trainer Gilles Vernooij
V.l.n.r. Voorzitter Wybe Douma, Trainer Conner van der Werf en assistent trainer Gilles Vernooij Peter Beemer

Conner van der Werf nieuwe trainer SV AURORA.

7 juni 2022 om 21:48 Sport Deel je nieuws

Vanavond tekende Conner van der Werf het contract dat hem verbind aan de selectie van SV AURORA voor het komende seizoen.   De in IJsselstein woonachtige 31 jarige trainer die afgelopen seizoen de selectie van SV AUSTERLITZ onder zijn hoede had komt naar Werkhoven om zijn ambitie na te streven.  Hij hoopt van AURORA een stabiele vierde Klasser te maken.

Nieuwe trainersstaf.
Conner van der Werf stopte op jongere leeftijd door een blessure met het voetbal en begon zijn opleiding als trainer. Na een trainerschap bij VVIJ uit IJsselstein is hij daarna actief geweest bij PVCV uit Vleuten waar hij als technisch jeugd coördinator en trainer van O23 is geweest. Vervolgens is hij teruggekeerd naar VVIJ waar hij als assistent trainer van de zondag selectie werkzaam was . Ook is hij sinds enige jaren werkzaam bij de KNVB als talenten voor  Jeugdspelers.
Zijn assistent wordt oud eerste elftalspeler Gilles Vernooij  die AURORA van binnen en buiten kent en tevens gaat beginnen aan zijn trainersopleiding bij de KNVB.
Met deze jonge staf gaat AURORA het komende seizoen van start.

Elftalleider en grensrechter
Omdat de huidige leider stopt is er behoefte aan een nieuwe leider en tevens een vaste grensrechter. Heeft u interesse dan kunt u dat kenbaar maken aan onze secretaris het mailadres is SecretarisVoetbal@svaurora.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie