Badmintonnen in Odijk

Sport Deel je nieuws

Nadat de afgelopen weken de enkel- en dubbelkampioenen bekend waren geworden werd er de afgelopen weken gestreden om het clubkampioenschap voor de gemengd-dubbel bij badminton vereniging BC Krommerijnstreek uit Odijk.

Zeker in de A poule werd het tot de laatste woensdag spannend, de beslissende partij hierin was die tussen Saskia Pennings en Gerrit van Brenk tegen Robin Snel en Hans Jorna. Een derde set moest een beslissing brengen, deze ging gelijk op, maar bij een 19-16 voorsprong voor Saskia en Gerrit wisten Robin en Hans dit toch nog om te buigen naar een 21-19 overwinning waardoor het gemengd dubbel kampioenschap bij hen terecht kwam.

In de B poule werd de strijd met name tussen het koppel Maja Groenhof en Evert Holland en Petra en Clemens van Wiggen gestreden. Hier werden Maja en Evert uiteindelijk de kampioen.

Midden juni zal de vereniging haar 40 jarig jubileum vieren en zal het herenteam van BC Krommerijnstreek deelnemen aan de voorrondes van het NK voor clubteams. Wanneer zij daar doorkomen mogen ze ook van de partij zijn bij de finale wedstrijden in Wijk bij Duurstede op 25 en 26 juni.

De jeugd gaat tot begin juni door met de trainingen en een slottoernooitje. Wanneer je zin hebt om ook eens kennis te maken deze leuke intensieve sport neem dan even contact op met de jeugdcoördinator, te vinden op de site. We hopen aan het eind van de zomervakantie deel te nemen aan de Bunnikse Spelen, en daarnaast proberen we volgend seizoen een aantal clinics te gaan geven op de basisscholen in de gemeente Bunnik.

Voor volwassenen die ook eens wil ervaren hoe leuk en intensief badminton eigenlijk is, bestaat er tot eind juni de mogelijkheid om op de woensdagavond een langs te komen. Vanaf 20.30 uur zijn zij welkom in sporthal de Lindenhof te Odijk. Zorg zelf voor sportkleding, rackets zijn aanwezig, je kunt altijd twee keer gratis meespelen.

Kijk voor informatie op de internet site; www.bckrommerijnstreek.nl

advertentie