Tocht op de Nieuwkoopse Plassen.
Tocht op de Nieuwkoopse Plassen. Hay Timmermans

Cursus kanovaren voor beginners op 11, 18 en 25 juni

Sport Deel je nieuws

Op drie achtereenvolgende zaterdagen in juni kun je bij Kanoclub Kromme Rijn als beginnend kanoër de basistechnieken van het kanovaren leren. De cursus vindt plaats van 13.30-17.00 uur bij ons gezellige clubgebouw aan de Kromme Rijn (Leemkolkweg 18, Werkhoven).

Het is niet noodzakelijk dat je al eerder hebt gevaren of dat je over een bijzondere conditie beschikt. Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom is het wel noodzakelijk dat je kunt zwemmen. De kosten voor de complete cursus bedragen slechts 30 euro (inclusief benodigde materiaal). Enthousiast geworden? Reageer snel, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Meer informatie op www.kanoclubkrommerijn.nl. Inschrijven kan via info@kanoclubkrommerijn.nl

Als je de smaak te pakken hebt gekregen, kun je lid worden van onze kanoclub. We zijn een gezellige club mensen en varen vaak samen op de zaterdagmiddag of woensdagavond op de Kromme Rijn. Ontspanning en sportief genieten van de natuur zijn belangrijk voor ons. Ook maken we regelmatig tochten elders in het land. Er worden zelfs meerdaagse tochten georganiseerd.  

advertentie
advertentie