Henk Pieterse komt naar Houten!
Henk Pieterse komt naar Houten! Henk Pieterse

Een geweldige clinic in de kerstvakantie!

Sport Deel je nieuws

De kerstvakantie is door de coronamaatregelen helaas een stuk minder gezellig dan normaal. Toch zijn de sportverenigingen actief om ervoor te zorgen dat je niet hoeft stil te zitten. Basketbalclub Woodpeckers uit Houten verzorgt niet alleen in Werkhoven basketbaltrainingen, maar organiseert op woensdag 5 januari 2022 ook een unieke clinic in Sporthal de Slinger in Houten. Een niet te missen ervaring voor kinderen van 6 t/m 11 jaar!

Een unieke ervaring

Op woensdag 5 januari verzorgt ex-international Henk Pieterse een geweldige basketbalclinic. De clinic is niet alleen voor leden van Basketbalclub Woodpeckers, maar ook niet-leden kunnen meegenieten!

Er worden twee clinics gegeven: van 10:30 tot 12:30 uur voor kinderen in de leeftijd van 6,7 en 8 jaar en van 13:30 tot 15:30 uur voor kinderen in de leeftijd van 9, 10 en 11 jaar.

Alle deelnemers ontvangen een leuk aandenken aan deze geweldige en unieke clinic.

Henk Pieterse

Deze grote vriendelijke reus heeft een zeer heftig en indrukwekkend levensverhaal. Na een aantal onbezorgde kinderjaren begonnen de problemen tijdens zijn puberteit. Vanwege zijn lange en zeer dunne postuur werd Henk Pieterse al snel het mikpunt van pesters. Zijn zelfbeeld en zelfvertrouwen liepen hierdoor een flinke deuk op, waardoor Henk al snel een geïsoleerd leven had. Vrienden had hij niet en op school sloot hij zich in de pauze vaak op in het toilet om zijn brood te kunnen eten.

Gelukkig nam zijn leven op 16 jarige leeftijd een positieve wending. Zijn toenmalige gymleraar gaf hem het advies om op basketball te gaan. Al snel kreeg hij daar wel het respect en zelfvertrouwen waar hij al die tijd naar op zoek was. Henk Pieterse ontwikkelde zich tot een topatleet en werd met verschillende clubs 6x Nederlands kampioen en liep zelfs stage in de NBA!

Sinds 1987 is deze 2,11 meter lange, inmiddels ex-basketbalprof en 101-voudig international al actief bezig met het geven van clinics en presentaties! Dit begon al tijdens zijn actieve carrière als topsporter. Henk zijn optredens staan garant voor een prachtige activiteit die vol zit met normen en waarden. Activiteiten waar de deelnemers, van welke leeftijd dan ook, veel van kunnen leren, zowel geestelijk, als lichamelijk.

Henk wil deelnemers niet alleen laten bewegen, maar ook entertainen met een duidelijk leerzame ondertoon. Nooit geforceerd, maar wel altijd aanwezig.

Aanmelden en meer informatie: www.bcwoodpeckers.nl

advertentie