Badminton in Odijk

Sport Deel je nieuws

Begin september is bij Badminton vereniging BC Krommerijnstreek uit Odijk het nieuwe seizoen weer van start gegaan. De jeugd- en seniorleden zijn weer aan hun trainingen begonnen en afgelopen weekend ging de competitie dan weer van start. Helaas voor 2 teams met een nederlaag, maar het herenteam wist een 8-0 overwinning tegen Veenshuttle binnen te halen. Alle recreanten spelen ook hun fanatieke wedstrijdjes weer op de woensdag- en vrijdagavonden.

Zoveel mogelijk Nederlanders laten genieten van sporten en bewegen: dat is waar de?NOC*NSF?Nationale Sportweek van 17 tot en met 26 september 2021 om draait.

BC Krommerijnstreek grijpt de Nationale Sportweek aan om mensen uit de omgeving te laten ontdekken wat badminton met je doet. Op woensdag 22 september wordt er daarom voor geïnteresseerden een open avond georganiseerd.

Voor de jeugd t/m 12 jaar kan je tussen 18.30 en 19.30 uur langskomen, wanneer je lid wordt van de vereniging krijg je gratis racket. Het uur hierna is gereserveerd voor de jeugd tot 18 jaar. Vanaf 20.30 uur zijn alle volwassen welkom in sporthal de Lindenhof te Odijk. Op deze manier kan je zelf ervaren hoe leuk en intensief badminton is.

Zorg zelf voor sportkleding, rackets zijn aanwezig. Wij zullen ons houden aan de Corona reglementen zoals die opgesteld zijn via de bond en het Sporthuis Bunnik.

Daarnaast is het altijd mogelijk om nog eens 2 keer vrij te komen spelen.

Kijk voor informatie op de internet site; www.bckrommerijnstreek.nl

advertentie
advertentie