Verlies voor gehandicapt Celeritas

29 januari 2018 om 00:00 Sport

Zondag reisde Celeritas af naar Spijkenisse met een incomplete ploeg om aan te treden tegen HVOS, blessures, ziekte en studie waren de oorzaak. van dit tekort.

De thuisploeg staat op de ranglijst twee plaatsen onder Celeritas als 7e waardoor een goed resultaat voor beide teams van belang is.

In het begin van de wedstrijd gaf Celeritas goed partij en kon HVOS geen afstand nemen.In een gelijk opgaande strijd gingen de ploegen naar het einde van de eerste helft waarbij de HVOS in de slotfase wat trefzekerder was en met een 15-13 voorsprong ging rusten.

De tweede helft verliep voor Celeritas minder voorspoedig, de smalle basis zorgde er voor dat de vermoeidheid zijn sporen achter begon te laten.

Dat nam een nog grotere vorm aan toen David Kok vanwege een blessure niet verder kon spelen, wisselkeeper Maarten Bruggeman verwisselde zijn keepersshirt en ging verder als hoekspeler. Voor Celeritas bleek een goed resultaat er niet meer in te zitten, de thuisclub kon de wedstrijd rustig uitspelen en met 32-24 de overwinning veilig te stellen.

Zondag om 13.00 u. komt SOS-Kwiek op bezoek in sporthal de Tol.