RijnRund nieuwe sponsor SV Odijk!

Sport

Zondag 10 april jl. vond de presentatie plaats van RijnRund als nieuwe sponsor van SV Odijk. Voor aanvang van de wedstrijd SV Odijk 1 - VV De Dreef 1 werd de samenwerking bekrachtigd met het tekenen van het contract.

Marcel Wouters is de trotse eigenaar van het bedrijf RijnRund, rundvlees uit De KrommeRijnStreek. Sinds enkele jaren verkoopt RijnRund kwalitatief hoogwaardig Rundvlees in verschillende landwinkels in en rondom De KrommeRijnStreek. Het bedrijf de RijnRund is uniek omdat het een volledig geïntegreerde keten is waarbij de stappen volledig in eigen beheer plaatsvindt op een biologische verantwoordelijk manier.

Op de boerderij in Houten worden de dieren op een maatschappelijk verantwoorde manier verzorgt. De vleesverwerking in Utrecht is in eigen beheer en laten we in deze laatste fase ook niets aan het toeval over. 'Het is eigenlijk heel simpel, onze klanten willen het allerbeste, wij willen het allerbeste voor onze klanten op een maatschappelijk verantwoorde manier'.

Onder optimaal verzorgen van de dieren houdt voor ons in dat de kalveren hun gehele jeugd bij de moeder blijven. In de zomers de weide in gaan. Gebruik van antibiotica wordt tot het minimale beperkt. Alleen in uiterste gevallen, als het dier qua gezondheid in het geding komt passen we dat op een zeer zorgvuldige manier toe. Groeistimulerende middelen zijn daar in tegen bij ons NIET toegestaan.

In de Kantine van SV Odijk worden eerlijke broodjes gehaktbal verkocht. Naast het feit dat het de allerlekkerste broodjes 'Bal' zijn steunen wij ook hiermee een goed doel! Per verkocht broodje 'Bal' zal 10% gedoneerd worden ten bate van 'KIKA'. Dit maakt het broodje 'Bal' nog eerlijker.

Voor meer informatie over dat lekkere rundvlees verwijzen wij naar www.rijnrund.nl.

advertentie