Herenteam VC Kromme Rijn verloren tegen tegen TOVO

25 november 2018 om 19:54 Sport/sport

ODIJK Het herenteam van Volleybalvereniging VC Kromme Rijn heeft afgelopen vrijdag in sporthal Lunetten in Utrecht een wedstrijd gespeeld tegen Tuindorp-Overvecht Volleybal afgekort TOVO. Het begon goed maar eindigde in mineur met een 4–0 nederlaag. De dames van VCKR hadden deze week géén wedstrijd.

De heren traden aan zonder 1e spelverdeler en aanvoerder wat zeker een aderlating mag worden genoemd. Toch kwamen de mannen goed uit de startblokken en namen een brutale 4–0 voorsprong in de 1e set. TOVO sloeg direct terug met ook vier punten op rij. De set ging gelijk op maar de thuisploeg trok in de slotfase toch aan het langste eind met 25–22. Set twee gaf eenzelfde beeld. Halverwege de set sloeg de diagonaalspeler van VCKR een paar ballen teveel uit. Zo misste hij ook op setpoint een noodbal met 25–23 verlies als gevolg. Hierna was het tegenspel van de lange mannen uit Odijk gebroken. TOVO serveerde letterlijk naar 25–14 en 25–12 in set drie en vier het team naar een 4–0 overwinning. Géén schande vond de coach na afloop. De mannen van VCKR draaien keurig mee in de sub-top van de ranglijst.

TOVO strijd zoals de stand nu is met Werkhoven om het kampioenschap dit seizoen. Kromme Rijn neemt het komende vrijdagavond op tegen Bevoc in Benschop. Dit is ook weer een strijd tussen twee sub-toppers.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl .

Inlichtingen via 06 – 5100 0187. Of mail naar secretaris@vckrommerijn.nl .