Foto Pexels
Foto Pexels

Alle loodgieters zouden een werkjeans moeten dragen

23 augustus 2022 om 15:02 Partnercontent

Als loodgieter werk je vaak in een warme en vochtige omgeving. Van het onderhoud van de CV en warmtepomp tot het plaatsen van nieuwe leidingen: je werk is divers. Net als de houding waarin je werkt. Van zittend, knielend tot rechtop: de hele dag wissel je lichaamshouding zich af. Dit werk vraagt om goede bedrijfskleding. Kleding die je beschermd tegen hitte en vocht, elastisch is zodat je optimaal kunt bewegen en je ondersteunt. 

Bevazet weet dat je als loodgieter te maken krijgt met vele verschillende taken die zowel binnen als buiten uitgevoerd worden. Ons assortiment richt zich op deze uitersten. Van een korte werkbroek tot een lange variant met dikke stof bijvoorbeeld. Ook hebben we kleding die van een uiterst flexibele stof gemaakt is voor de momenten dat je fysiek zware arbeid verricht. Heb je een klus in een koude en natte ruimte? Dan kan een broek met een stevige stof die je lichaamswarmte goed reguleert een betere match zijn.

Welke type werkjeans is jouw favoriet als loodgieter?

De werkjeans ondersteunt jouw lichaam

Door de afwisseling tussen zittend, knielend en staand werken vraagt de werkkleding van de loodgieter ook om andere eisen dan die van een brandweerman of lasser. Werkjeans die gemaakt zijn van katoen met stretch erin zorgen ervoor dat je als loodgieter optimale bewegingsvrijheid ervaart. Dat is wel zo prettig als je in een krappe werkomgeving de installatiebuis verwisselt of de afvoer repareert.

Voor nog meer comfort raden we je aan om een werkjeans met kniebeschermers te kiezen. Te lang in een zittende houding werken kan na een periode klachten aan je knie geven. Door de kniebeschermers geef je jouw knie als het ware een klein kussentje. En dat zullen ze zeker nodig hebben én waarderen.

Een werkjeans met kniezakken

Veel loodgieters kiezen voor kniezakken of juist opbergvakken aan de zijkant van hun werkbroek. Zodat je op een eenvoudige manier je losse gereedschap op kunt bergen of dat ene moertje bewaard. Een werkjeans met zakken is onmisbaar voor jou als loodgieter.

Zorgeloos aan het werk en je niet druk maken of de spullen op hun plek blijven? Dan is een zak met drukknoopsluiting of rits erg handig. In ons assortiment hebben we diverse werkbroeken met vele soorten zakken en sluitingen. We geven je graag advies over de mogelijkheden.

De werkbroek die tegen een stootje kan

Als je werkt, wil je je volledig focussen op de klus. Dan wil je niet denken aan de mogelijkheid dat je broek nat wordt, scheurt of een andere beschadiging krijgt. De werkjeans in ons assortiment kunnen tegen een stootje. Het hele ontwerp is zo bedacht en uitgevoerd dat de werkbroek zowel comfort als stevigheid biedt. De stof is slijtvast, wat betekent dat deze lang meegaat.

Ook is ervoor gekozen om met materialen te werken als katoen, die natuurlijk zijn. Deze drogen snel, ventileren goed en houden je bij koude temperaturen ook warm. 

Je werkt als loodgieter vaak op bouwplaatsen, bij mensen thuis of in vochtige ruimtes. Hier voelt deze werkbroek zich ook thuis. En met deze gedachte is de werkbroek ook gemaakt. Zodat jij met plezier aan het werk kunt en je lichaam warm blijft.

De werkjeans houdt je warm en droog in ieder seizoen

Natuurlijk werk je als loodgieter niet alleen maar binnen. Ook buiten zijn er tal van werkzaamheden waar je aan werkt. En dat is in ieder seizoen. Als de dakgoot buiten vervangen moet worden of opnieuw bevestigd, is dit een klus voor jou. Belangrijk is dan dat de werkbroek je niet alleen optimale bewegingsvrijheid geeft, maar ook droog en warm houdt.

Met onze Bevazet werkkleding ben je daarvan verzekerd. We hebben werkbroeken voor de koude dagen, met lange pijpen en ook korte broeken voor als de temperatuur stijgt. 

Heb je werk aan de gevel van een huis en sta je op grote hoogte? Dan zijn een werkjeans met kniestukken en schoenen met goede grip en dito profiel een vereisten om veilig je werk te doen. Wist je dat je bij ons alles kunt vinden van werkkleding?

Naast de werkbroeken hebben we voor loodgieters ook veiligheidsschoenen, truien, shirts en jassen. Liever een overall? Deze hebben we ook ruim op voorraad in ons assortiment.

Laat als loodgieter je werkjeans voorzien van je bedrijfsnaam

Wist je dat je met je werkkleding gratis reclame kunt maken? Naast je bedrijfsnaam op je werkbus, is bedrukte kleding hét reclamemiddel wat je gratis meebrengt. Daarbij staat het professioneel, onderscheidend en blijft het ook goed bij anderen hangen. 

Een extra lang resultaat krijg je als je jouw bedrijfsnaam of logo laat borduren. Dit gaat vele wasbeurten mee, slijt niet en blijft kleurvast.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw bedrijfsnaam of logo te bedrukken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Ook voor een eerlijk en deskundig advies over een goede werkbroek in jouw situatie kun je bij ons terecht. Onze werkbroeken zijn scherp geprijsd, gemaakt van uitstekende kwaliteiten en gaan lang mee. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie