Nieuwespelers en staf. V.l.n.r: Jesse Nomden, Jordi Vormer, Denzel van 't Klooster, Bobby van Dijk, Matthijs Koot, Gilles Vernooij, Conner van der Werf en Pieter Dorrestein.
Nieuwespelers en staf. V.l.n.r: Jesse Nomden, Jordi Vormer, Denzel van 't Klooster, Bobby van Dijk, Matthijs Koot, Gilles Vernooij, Conner van der Werf en Pieter Dorrestein. Peter Beemer

AURORA stelt nieuwe spelers en staf voor.

Overig Deel je nieuws

Voor aanvang van de start van het nieuwe seizoen gingen de nieuwe spelers en staf gezamenlijk op de foto. Eerder werd bekend dat Conner van der Werf de nieuwe trainer van AURORA werd  en vanuit AURORA  Gilles Vernooij als assistent trainer en Pieter Dorrestein als teamleider  werden aangesteld. Een zeer jonge staf die met veel enthousiasme begonnen is aan dit seizoen. Hun aanpak sluit dan ook goed aan bij de selectie van AURORA waar de trainingsavonden druk bezocht worden.

Nieuwe spelers

Doordat een aantal oud selectie spelers zijn gestopt of in een lager elftal zijn gaan spelen was de roep om nieuwe spelers erg groot, Alles werd in het werk gesteld om nieuwe spelers aan de selectie toegevoegd te krijgen waar het netwerk van trainer Conner van der Werf uitkomst bood. Jesse Nomden (keeper), Jordi Vormer (aanvaller), Denzel van ’t Klooster (verdediger), Bobby van Dijk (middenvelder) en Matthijs Koot (verdediger)  meldde zich aan bij AURORA nadat ze enkele proeftrainingen en van de sfeer geproefd hadden op de voor hen nieuwe club. Vijf jonge spelers die zich de afgelopen weken moeiteloos hebben aangepast in de voor hen nieuwe omgeving.

Technische staf

De staf en AURORA zijn erg blij met deze nieuwe spelers die met de overige selectie spelers inmiddels al een hechte club vormen. Na enkele oefen-en beker wedstrijden volgde vandaag (24-09-’22) de eerste competitie wedstrijd.. Thuis tegen het uit de derde klasse gedegradeerde UVV uit Utrecht   verloor AURORA enigszins geflatteerd met 3-6. Het begin van de wedstrijd oogde nog wat onwennig maar toen het ontzag voor de tegenstander verdwenen was kwam AURORA steeds beter in haar spel en dat geeft vertrouwen voor de komende wedstrijden. Aan de technische staf zal het niet  liggen om deze leergierige groep selectie spelers  verder vorm te kunnen gaan geven.  

advertentie
advertentie