Wobbel  2021
Wobbel 2021 Wobbel

De Wobbelbeurs zoekt vrijwilligers

31 augustus 2022 om 20:30 Overig Deel je nieuws

Wie kent de Wobbelbeurs niet? Al ruim 30 jaar een begrip in de regio is dit de grootste kinderkleding- en spullenbeurs uit deze omgeving. 

Elke keer is er weer een run op de verkoopnummers en staan er voor aanvang van de beurs al velen te wachten om binnen mooie spullen te vinden. 

Het vinden van mooie, nog goed bruikbare spullen voor een klein prijsje én het feit dat er op deze manier vele spullen gerecycled worden in plaats van te worden weggegooid zijn twee belangrijke redenen waarom deze beurs zo in trek is. 

Zonder inbrengers en kopers kun je geen beurs draaien maar zonder vrijwilligers kan er ook geen beurs worden georganiseerd. Vele handen maken licht werk! 

Ook onder vrijwilligers is er een tijd van komen en een tijd van gaan, als kinderen van de vrijwilligers niet meer op de basisschool zitten, kiezen vrijwilligers voor andere bezigheden. Daarom is Wobbel nu heel hard op zoek naar vrijwilligers met jonge kinderen die het leuk vinden om een steentje bij te dragen en ervoor te zorgen dat de Wobbelbeurs kan blijven bestaan! 

Want zeg nou zelf, wat is Bunnik zonder de Wobbelbeurs?

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie