Afbeelding

OTIO heeft weer kampioenen!

Overig Deel je nieuws

Afgelopen zondag 19 juni vond in de Rijnzaal het OBK plaats, het Open Bunniks Kampioenschap van tafeltennisvereniging OTIO. Het was even geleden, voor wat normaal gesproken een jaarlijks evenement hoort te zijn. Door corona was het vorige kampioenschap alweer in 2019. Uit het hele land trokken tafeltennissers, zelfs uit België, dit jaar naar Bunnik, al waren de meeste deelnemers afkomstig uit de regio Midden Nederland.

In een volle zaal streden de pingpongers in verschillende categorieën om de prijzen. In de Enkel C wist OTIO-er Ard Miltenburg de eer voor de club hoog te houden. Met een beetje training zou hij volgend jaar wellicht mee kunnen strijden in de Enkel B. De finale van de Dubbel B was een onderonsje voor de organiserende club. In een spannende finale wisten Mohannad Sharrouf en Mario Smits het gelegenheidskoppel Leo Rijpstra en Ard Miltenburg te verslaan.

De algemeen kampioen kwam dit jaar verrassend genoeg uit België. Bobita Lefief van TTC Deinze versloeg de lokale favoriet Frank Kregel. Frank gaat het volgende jaar weer proberen.

De organisatie sprak van een zeer geslaagd toernooi dat werd afgesloten met een eenvoudige maaltijd voor de deelnemers en hun aanhang. Het toernooi was ook het sluitstuk van een lang seizoen. De speelzaal is gedurende de zomer dicht, maar is vanaf medio augustus weer open op dinsdagavond om te trainen of gewoon een balletje te slaan. Informatie via http://www.ttv-otio.nl/

advertentie
advertentie