Afbeelding

De CRADLE in gebruik genomen op het Droomhuis

Overig Deel je nieuws

Na een traject van bijna 5 jaar na eerste kennismaking, is gisteravond, 22 juni, de CRADLE gearriveerd op het Droomhuis.

De CRADLE is een houten instrument in de vorm van een rugbybal, dat zowel op schoot als op tafel geplaatst kan worden, De CRADLE vertaald aanraking in geluid en maakt zo nieuw contacy mogelijk met mensen die moeite hebben met communicatie en sociale interactie.

Na een eerste demonstratie zijn sponsoren gezocht en gevonden. Maar we wilden ook zekerheid dat ouders of teamleden de CRADLE willen gebruiken met bewoners. In de voorbije coronajaren, ging dat niet. Maar in januari dit jaar, mochten wij gedurende 1 maand de CRADLE uitproberen. Het bleek aan te slaan. Rustgevend voor de bewoners en vaak ontroerend voor begeleiders.

Daarom hebben wij ook een feestje gemaakt van de komst van de CRADLE, in aanwezigheid van de sponsoren

OP de foto staan  vertegenwoordigers van de sponsoren:(vlnr) Peter Knobbout van de Willem van ABcoudestichting, Bert Maat van de Lions, Ad Wesseling van PCI caritas en Vera Waslijah van stichting de NIeuwe Schakel. DE Vertedenwoordiger van de PKN Diaconie was verhinderd.

een mooi avond

advertentie