Boottocht Eemmeer voor ondernemende vrouwen

14 juni 2016 om 00:00 Ondernemend

AMERSFOORT - Het grootste zakelijke vrouwennetwerk in de regio Eemland, EVON, organiseert donderdagavond 23 juni 2016 een boottocht. Zowel leden als niet-leden kunnen zich aanmelden. Op twee authentieke botters maken we een prachtige zeiltocht over het Eemmeer. Aan boord is er alle ruimte om te netwerken, uiteraard met een hapje en een drankje erbij.

Na de zeiltocht worden we verwacht bij restaurant De Mandemaaker in Spakenburg voor een driegangendiner (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Dus ben je ondernemer en vrouw, geef je dan snel op!

Programma

18.00 uur Verzamelen bij restaurant De Mandemaaker

18.30 uur Bottertocht over het Eemmeer

20.30 uur Diner bij De Mandemaaker

22.30 uur Afsluiting

Kosten

Vanwege het uitgebreide programma vraagt Evon deze keer een eigen bijdrage van €30 per persoon voor leden en introducees. Belangstellenden betalen €50 euro. Graag contant en met gepast geld afrekenen bij binnenkomst in De Mandemaaker.

Aanmelden

In verband met het aantal deelnemers voor de botter en het restaurant vragen we je om je uiterlijk vóór 16 juni aan te melden. Bij het aanmelden graag dieetwensen vermelden, en of je voor vlees, vis of vegetarisch kiest.

Praktische zaken

Trek gemakkelijke schoenen aan en neem voor de zekerheid een trui of een jas mee. De tocht gaat in principe altijd door, tot windkracht 7. Bij zeer slecht weer is er een alternatief programma; een bezoek aan de visafslag in Spakenburg.

Adres en parkeren:

Restaurant De Mandemaaker

Kerkstraat 103

Spakenburg

Je kunt parkeren op parkeerterrein de Westmaat, bij de voetbalclubs SV Spakenburg en IJsselmeervogels. Vanaf daar is het 6 minuten lopen naar De Mandemaaker.

Meer informatie via www.evon.net

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie