Kromme Rijn
Kromme Rijn Jessica van Breda

De Tilbunnies maken meters voor stichting ALS

22 augustus 2020 om 16:50 Mensen Deel je nieuws

Aanstaande zaterdag 29 augustus lopen de Tilbunnies  voor het goede doel ALS. We lopen 29 kilometer langs het Kromme Rijnpad van Wijk bij Duurstede naar het Ledig Erf in Utrecht. Met deze actie willen we aandacht vragen voor deze slopende ziekte en geld inzamelen voor onderzoek naar een medicijn.

 

We zijn deze actie gestart omdat we allemaal van dichtbij iemand hebben verloren aan de vreselijke spierziekte ALS. Chantal en Jessica – twee zussen uit Tilburg en Bunnik – hebben vrij recentelijk hun vader aan ALS verloren. In januari dit jaar kwam de diagnose en op 19 mei, nog geen half jaar later hebben zij afscheid moeten nemen van hun vader. De twee zussen worden bijgestaan door hun buurvrouwen, die ook van dichtbij hebben gezien wat deze ziekte met iemand doet.

 

Doneren

De opbrengst van deze actie gaat rechtstreeks naar de Stichting ALS Nederland. Draagt u deze actie een warm hart toe, steun ons dan via de site door te doneren en de actie te delen via social media. Bij verschillende winkeliers in het centrum van Bunnik staan collectebussen, maar online doneren kan ook. Ga daarvoor naar https://www.alsacties.nl/team/de-tilbunnies.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie