shoppen tijdens de Wobbelbeurs
shoppen tijdens de Wobbelbeurs Wobbelbeurs Bunnik

Overweldigende Wobbelbeurs

15 maart 2023 om 18:28 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 11 maart was er weer een editie van de Wobbelbeurs en wat voor één! Ondanks sneeuw, nattigheid en kou werden vele mooie spullen ingeleverd op vrijdagavond. Daarna hebben de vrijwilligers keihard gewerkt om alles zo mooi mogelijk uit te stallen. Het werd een latertje maar het resultaat mocht er zijn. Alle ruimtes waren gevuld met mooie spullen.

Op zaterdagochtend was het weliswaar goed koud, maar met een mooi zonnetje erbij stonden velen al vroeg in de rij; een rij die lang bleef bestaan omdat we het aantal toegestane mensen in het pand hadden bereikt. Kopers binnen vlogen met de Ikea-tas naar de verschillende ruimtes en kwamen met volle tassen aan bij de kassa’s. Bijna 400 transacties via de pin. Geweldig dat zoveel mooi kleding, speelgoed en boeken van eigenaar zijn verwisseld.

Deze beurs konden bezoekers een enquête invullen over de Wobbelbeurs. Een groot aantal bezoekers heeft dit ook gedaan. Was je op de beurs maar heb je dit nog niet gedaan? Het kan nog; zie de link op onze facebookpagina maar ook op de website van Speelotheek Wobbel is de link te vinden (www.wobbelbeurs.nl). Het is maximaal 2 minuten werk en de beurscommissie neemt de uitkomsten mee naar de evaluatie.Leuk om te zien waar kopers vandaan komen; de grootste groep komt uit Bunnik zelf maar ook uit omringende plaatsen weten mensen de Wobbelbeurs te vinden. Deze bezoekers komen vooral voor kleding, schoenen en speelgoed en geven in de enquête aan dat ze goed geslaagd zijn.  

Dus op naar september! Onze volgende beurs zal plaatsvinden op 16 september. Noteer deze datum in je agenda en hopelijk kunnen we dan weer veel mooie artikelen uitstallen en gaan de kopers weer tevreden met volle tassen naar huis. En tot slot wil de organisatie vanaf deze plek alle inbrengers, kopers, de gebruikers van de MFA én uiteraard de hardwerkende vrijwilligers heel hartelijk danken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie