V.l.n.r. Diane Spelbos, Wil Klaassen, Ans Post, Conny Steijn, Riet Pijpers en Marjo Drenthe
V.l.n.r. Diane Spelbos, Wil Klaassen, Ans Post, Conny Steijn, Riet Pijpers en Marjo Drenthe Madeleine Groenhof

Lustrumfeest bridgeclub Quatre Mains geslaagd

9 mei 2022 om 10:24 Lokaal Deel je nieuws

BUNNIK – Het lustrumfeest ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van bridgeclub Quatre Mains op zaterdag 7 mei was zeer geslaagd. Het feest vond plaats bij club de Petanque ‘Les Cailloux’ aan de Koelaan 1 in Zeist. De meer dan zeventig deelnemers konden zowel in de ochtend als in de middag afwisselend circa 1 uur bridgen en 1 uur jeu-de-boules spelen. Mede dankzij het mooie weer, de goede catering en gastvrijheid van ‘Les Caillooux’ was het de hele dag genieten.

Voorzitter Diane Spelbos bedankte in haar openingsspeech de vele vrijwilligers van de bridgeclub en in het bijzonder de organisatie van het lustrumfeest: Wil Klaasen, Ans Post, Conny Steijn, Marjo Drenthe, Riet Pijper en Marjo Drenthe. Verder sprak zij over de oprichting van de club in 1982 en over al het lief-en-leed dat de leden gedurende de afgelopen veertig jaar met elkaar gedeeld hebben.

40 gulden korting
Bridgeclub Quatre Mains is op de eerste plaats een gezelligheidsclub waar rekening wordt gehouden met de wensen en voorkeuren van de leden. Vanwege het 40-jarig bestaan van Quatre Mains is er op dit moment de mogelijkheid om lid te worden met een eenmalige korting van 40 gulden (= € 18,50) op het lidmaatschapsbedrag. Wilt u lid worden of eerst een paar keer proefspelen, neem dan contact op met de ledenadministrateur Hans van Beek, via jfvbeek@gmail.com of 06 445 025 44.

Mede dankzij het prachtige weer, de heerlijke catering en gastvrijheid van 'Les Cailloux' was het de hele dag genieten.
uitleg over de jeu-de-boules regels
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie