Gratis proeflessen muziekschool

Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 9 april vindt van 14.30u tot 17.30u uur de Open Lesdag plaats van Muziekschool “De Kromme Rijn”, Camminghalaan 27B te Bunnik.

Op deze middag zullen de docenten gratis proeflessen van 20 minuten geven. Het is een uitgelezen mogelijkheid om nader kennis te maken met hen en met hun lessen.

In een gezellige en ongedwongen sfeer kunt u instrumenten uitproberen tijdens een echte les. Blazen, strijken, zingen of drummen, met kleppen, snaren, toetsen of stokken, klassiek of pop, het aanbod is enorm gevarieerd. Kijk op de website voor de meest actuele informatie en aanwezigheid van docenten.

Inschrijven voor deze lessen is noodzakelijk; dat kan met een mail naar info@muziekschoolbunnik.nl. U kunt per persoon voor maximaal 2 proeflessen inschrijven. Na inschrijving hoort u op welke tijd(en) u bent ingedeeld.

Omdat het een ‘echte’ les is, raden wij u aan om alleen of met z’n tweeën te komen. Uiteraard zijn bij proeflessen voor kinderen de ouders of begeleiders van harte welkom om mee te kijken.

Ook is er algemene informatie te verkrijgen over het aanbod van lessen en cursussen, tarieven en aanschaf of huur van instrumenten.

Iedereen is van harte uitgenodigd.

www.muziekschoolbunnik.nl

advertentie