Uitslag gemeente Bunnik (top 6, zodat de partijen uit de gemeenteraad zichtbaar zijn)
Uitslag gemeente Bunnik (top 6, zodat de partijen uit de gemeenteraad zichtbaar zijn) Fred Schenk

VVD de grootste in Bunnik, wil kiezers en vrijwilligers bedanken

Lokaal Deel je nieuws

De VVD is bij de Tweede Kamerverkiezingen van 2021 als grootste partij van Bunnik uit de bus gekomen met maar liefst 23,8% van de stemmen. De Bunnikse VVD wil de kiezers bedanken die de VVD het vertrouwen hebben gegeven om ons land uit de coronacrisis te leiden en een vliegende start te maken met het herstel. Ook willen we onze vrijwilligers bedanken die een bijdrage hebben geleverd aan de campagne.

Daarnaast feliciteert de Bunnikse VVD ook de andere winnaars in onze gemeente. Gefeliciteerd D66, Partij van de Dieren, ChristenUnie, Volt, Forum voor Democratie, JA21, BBD, BIJ1, DENK, Splinter, TROTS, Code Oranje, JONG, De feestpartij en VSN met de mooie resultaten.

Bestuurslid Fred Schenk: ‘Door de coronamaatregelen was de campagne anders dan anders. Met onze acties voor ondernemers en via social media hebben we geprobeerd goed contact te houden met onze inwoners. Ik ben trots op onze vrijwilligers die door weer en wind huis aan huis flyers hebben bezorgd om de mensen in Bunnik, Odijk en Werkhoven te overtuigen VVD te stemmen.’

Op 16 maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen in onze gemeente. De VVD Bunnik zal er alles aan doen om het vertrouwen van de Bunnikse kiezer vast te houden. Bent u geïnteresseerd om volksvertegenwoordiger namens de VVD Bunnik of vrijwilliger te worden in onze campagne? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar info@vvdbunnik.nl.

advertentie
advertentie