Burgemeester Ruud van Bennekom neemt het eerste exemplaar in ontvangst van de bundel
Burgemeester Ruud van Bennekom neemt het eerste exemplaar in ontvangst van de bundel "BUNNIK IN BUNDEL". Richard Thoolen

Columnist Wouter de Kleyn presenteert zijn boek

29 november 2018 om 13:54 lokaal

BUNNIK Woensdag presenteerde columnist Wouter de Kleyn zijn boek "BUNNIK IN BUNDEL" in boekhandel van Ravenswaay. Het eerste exemplaar werd feestelijk overhandigd aan burgemeester Ruud van Bennekom, die liet weten dat de verhalen hem vast zullen helpen met zijn verdere inburgering in Bunnik.

De Kleyn droeg de bundel op aan zijn overleden vrouw Claar, die in een aantal columns gememoreerd wordt. De Kleyn is blij dat hij zijn boek heeft kunnen uitbrengen en is erkentelijk naar een aantal mensen. Ten eerste alle mensen die als inspiratiebron gediend hebben, waaronder zijn kinderen Catho, Max en Lucas. Daarnaast: Susan van de Laak, die zorg heeft gedragen voor de tekeningen en vormgeving van het boek; Lisa Bosch-van Ravenswaay, die de uitgifte heeft verzorgd en het boek te koop aanbiedt en Kuun Jenniskens die De Kleyn op het columnistenpad gebracht heeft.

Burgemeester Ruud van Bennekom, uitgeefster Lisa Bosch-van Ravenswaay, columnist Wouter de Kleyn en co-producer Susan van de Laak.
Wouter de Kleyn leest zijn column over de nieuwe burgemeester voor vanuit 't Groentje.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie