Alzheimer Café Bunnik 8 februari 2018

Lokaal nieuws

Het Alzheimer Café Bunnik is een maandelijkse informele ontmoetingsplaats voor mensen met (beginnende) dementie, hun familieleden, vrienden en andere belangstellenden. Het biedt de gelegenheid in gesprek te komen met lotgenoten en ervaringen en informatie uit te wisselen. Per keer staat een thema centraal dat direct te maken heeft met het verloop van de ziekte dementie. Er is een tafel met voorlichtingsmateriaal aanwezig. U bent van harte welkom!

Op donderdag 8 februari a.s. spreekt mevrouw Mia Schrik, juriste, Alzheimer Nederland, over het thema Rechtsbescherming bij dementie.

Vanaf 19.30 uur kunt u terecht in woonzorgcentrum Bunnichem, Burgemeester van der Weijerstraat 26 te Bunnik. Het programma start om 20.00 uur en eindigt om 21.30 uur. Aanmelding is niet nodig en de toegang is gratis.

Mocht u graag willen komen maar geen vervoer hebben, dan bestaat de mogelijkheid dat één van onze vrijwilligers u deze avond ophaalt en thuis brengt.

Voor meer informatie en/ of hiervoor een afspraak te maken kunt u contact opnemen met Anneke van Doorne (telefoon: 030 6564423).

advertentie
advertentie