Rechtsbescherming bij dementie

25 januari 2018 om 00:00 Lokaal nieuws

Een Alzheimer Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met (beginnende) dementie, hun familieleden, vrienden en andere belangstellenden. Het biedt de gelegenheid in gesprek te komen met lotgenoten en ervaringen en informatie uit te wisselen. Het Alzheimer Café is een maandelijkse informele bijeenkomst. Elke keer wordt een thema besproken dat direct te maken heeft met het verloop van de ziekte dementie. De bijeenkomsten in Bunnik starten meestal met een interview of een lezing door een professional; na de pauze gaat men met elkaar in gesprek over het onderwerp en kunnen bezoekers vragen stellen, ideeën en ervaringen uitwisselen. Er is een tafel met voorlichtingsmateriaal aanwezig.

Op donderdag 8 februari a.s. spreekt mevrouw Mia Schrik, juriste, Alzheimer Nederland, over het thema Rechtsbescherming bij dementie.

U bent van harte welkom. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden en de toegang is gratis.

Vanaf 19.30 uur kunt u terecht in woonzorgcentrum Bunnichem, Burgemeester van der Weijerstraat 26 te Bunnik. Het programma start om 20.00 uur en eindigt om 21.30 uur.

Mocht u graag willen komen maar geen vervoer hebben, dan bestaat de mogelijkheid dat één van onze vrijwilligers u deze avond ophaalt en thuis brengt.

Voor meer informatie en/ of hiervoor een afspraak te maken kunt u contact opnemen met Anneke van Doorne (telefoon: 030 6564423).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie