Vincent Bijlo jureert carnavalsoptocht in Bunnik

23 januari 2018 om 00:00 Lokaal nieuws

Carnavalsoptocht in Kikkerloo

Op zondag 04 februari 2018 is het carnaval in het centrum van Bunnik.

Carnavalssymbool Kwibus Kwak, de grote groene kikker, doet zijn intrede in Kikkerloo waarna het carnaval 2018 in Kikkerloo kan losbarsten

Omstreeks 12.30 uur zal Kwibus Kwak door prins Arnoldus worden onderscheiden waarna het bier uit de dorpspomp zal stromen ( verzorgd door Gerard en Sjoerd-Dirk van der Leest ).

Hierna zal een kleine Kikkerintocht plaatsvinden door het centrum van Bunnik met een hapje en drankje onderweg.

Kwibus Kwak zal daarna voorop gaan in de grote carnavalsoptocht van Kikkerloo welke om 13.33 uur start vanaf de J.F. Kennedylaan te Bunnik

De bekende bunnikse cabaretier, schrijver en columnist Vincent Bijlo heeft toegezegd in de jury van de carnavalsoptocht plaats te nemen samen met andere bekende bunnikers.

Bij Grand café de Bank , Dorpstraat te Bunnik, kunt u zien en horen hoe Vincent Bijlo de carnavalsoptocht in Bunnik beleefd en van commentaar voorziet.

U kunt als toeschouwer van de carnavalsoptocht ook jureren door via twitter kenbaar te maken aan CV de Leutikkers , wie volgens u in aanmerking komt voor de publieksprijs

Na de carnavalsoptocht bent u welkom in de Landgoederij aan de Camminghalaan te Bunnik voor de traditionele afterparty van de carnavalsoptocht mede medewerking van:

- RWM Productions

- Rocky

- Marco Kraats

Wilt u deelnemen aan de grote carnavalsoptocht in Bunnik, kijk dan op de website www.leutkikkers.nl en vul het inschrijfformulier in.

Voor elke deelnemer is er een leuke herinnering

Tot 04 februari 2018 in Kikkerloo

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie