Adventsmarkt Bunnik, u komt toch ook?

17 november 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Zaterdag 2 december van 10-16 uur gaan de deuren van de Witte Huisjes open voor de 2e Adventsmarkt van de PKN gemeente Bunnik. Dankzij de vele hulpvaardige handen kan er weer een mooie markt opgezet worden.

Maar de markt wordt geen succes zonder support en uiteraard verkoop! Daarom bent u van harte uitgenodigd! De opbrengst is bestemd voor de toekomst van de kerkgemeenschap, dan wel nieuwbouw of verbouw.

Nieuw is dat u dit jaar op de foto kunt, alleen of met het hele gezin/vriendengroep. Uiteraard is er een mogelijkheid tot nabestellen van de foto voor bijv. kerstkaarten.

Er zijn 2e hands kerstspullen te koop (uiteraard in goede staat) en vanzelfsprekend de vele handgemaakte kerstkaarten (maar ook voor andere gelegenheden). Daarnaast is er een partij gloednieuwe luxe- en cadeau-artikelen. Zeker de moeite waard als u nog iets zoekt voor de decembermaand. Inpakservice aanwezig! Ook is er een ruime variatie aan jams en chutneys, de beroemde kerststollen en kerstkransen van bakker van Dijk. De vogelcupcakefabriek heeft op volle toeren gedraaid en zelfs het assortiment uitgebreid met hondenkoekjes van meel van de Molen Rijn en Weert uit Werkhoven. U trakteert uw hond( of die van de buren misschien wel) toch ook met de feestdagen?

Om de donkere maand een fleurig aanzien te geven zal Bert Doeser aanwezig zijn met diverse vrolijke planten en is er volop verlichting verkrijgbaar of materiaal om zelf aan de knutsel te gaan. De gastverkopers van vorig jaar met quiltproducten ed. en de mensen van Reinaerde zullen niet ontbreken. Ook zij ondersteunen het doel!

De inwendige mens kan prima verzorgd worden in het restaurant: koffie, thee, chocolademelk, gluhwein, wafels, soep, taart etc. Er is zelfs erwtensoep verkrijgbaar om mee te nemen!

Zoekt u nog een mooie kinderbijbel of wilt u inlichtingen over het NBG, dan zal Janneke Schermers u graag te woord staan.

Kortom: Sla uw goedkope slag in deze dure maand! Graag contant afrekenen, zo gepast mogelijk. Er zal echter een mogelijkheid zijn om te pinnen ( €10,--, €20,-- of €50,--)

Wij verwachten u in grote getalen. Zeg het voort, zegt het voort en neem vrienden en familie mee!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie