Sinterklaas komt naar Kersentuin Sintfeest

Lokaal nieuws

BUNNIK Op woensdag 29 november om 15.30 uur wordt de verjaardag van Sinterklaas gevierd tijdens het 'Kersentuin Sintfeest' in MFA Kersentuin aan de Camminghalaan 27. Alle kinderen uit Bunnik en omgeving en ook ouders en andere grote mensen zijn welkom. Het feest is laagdrempelig en kort maar krachtig, en daarom uitermate geschikt voor de allerkleinsten. Het feest duurt ongeveer 1 uur en de toegang is gratis.

De verhalenverteller van de bibliotheek leest een spannend Sint-verhaal voor, kinderkoor 'High5' en muzikanten van de muziekschool treden op en natuurlijk zingt het publiek samen uit volle borst de bekende liedjes mee. Daarna mogen de kinderen met hulp van hun ouders een taaitaaipop versieren of een Sint-knutsel maken. Het mooiste nieuws is dat Sinterklaas heeft laten weten dat hij langs komt. Sinterklaas wordt erg blij van cadeautjes; de kinderen kunnen zèlf tekeningen en verlanglijstjes aan Sint geven.

De diverse organisaties die in de Kersentuin gehuisvest zijn bieden dit feest gratis aan. Dit jaar wordt er een goed doel aan het feest gekoppeld: De SINTERKLAASBANK. De Sinterklaasbank maakt kinderen uit gezinnen met financiële nood blij met een cadeau. Uw vrijwillige bijdrage is van harte welkom in de collectebus! Dit feest wordt gezamenlijk georganiseerd door Idea Bibliotheek Bunnik, muziekschool De Kromme Rijn, kinderopvang Humanitas BSO Kwibus, kinderopvang KMN Kind & Co, Peutergroep Kruimeltje en Partou kinderopvang.

advertentie