Gratis workshops voor werkzoekers

29 september 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

BUNNIK Al een tijdje zonder werk of net werkloos geworden? Het Werkcafé biedt workshops met praktische informatie én workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling. Het doel is werkzoekers te helpen in hun zoektocht naar een nieuwe baan. Naast de workshop is er gelegenheid voor bezoekers om hun verhaal te delen en te netwerken. Dit keer bieden we jullie weer 2 waardevolle workshops aan:

Xiomara Nap-Koenders van De Baan Op heeft de arbeidsmarkt op vele manieren meegemaakt en wil deze kennis delen met ons werkzoekers! In de interactieve workshop 'Bekijk je cv eens door andere ogen' ga je aan de slag met elkaar. Beoordeel het cv eens door andere ogen. Wat 'ziet' een ander wanneer hij of zij je cv leest? De basis wordt uiteraard behandeld, maar nog belangrijker: hoe wordt je cv beoordeeld. Wat leest de andere kant van de tafel? Neem je cv mee, want deze workshop is een mix van theorie en doen!

Wat Mirjam Wisselaar van Wisselaar Loopbaanadvies het liefst doet is mensen helpen in hun loopbaan. Actief en praktisch meedenken over een volgende stap. In de Workshop: 'Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?' gaan we het Loopbaanspel spelen. Door middel van de vragen van het Loopbaanspel komen er antwoorden op de vragen als wat wordt de volgende stap in mijn loopbaan, hoe pak ik dit aan en wat wil ik eigenlijk?

Naast deze twee workshops bieden we weer het 1 op 1 gesprek met Paul van Hooft aan. Paul is een zeer ervaren loopbaancoach en zal jou wellicht van tips kunnen voorzien waarmee je verder kan! De plaatsen zijn beperkt dus meld je snel aan via onze site!

Deze editie zal dinsdag 10 oktober plaatsvinden in wijkcentrum de Koppeling. Inloop vanaf 12.30, het programma start om 13.00.

Bezoek onze website: krommerijn-heuvelrug.werkcafe.nl en meld je aan. Iedereen is welkom!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie