Het nieuwe zangseizoen van de Parels van de Kromme Rijn

27 september 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Op 25 oktober verzorgen wij als parels van de Kromme Rijn weer een avondje muziek voor de ouderen die verbonden zijn aan de Ouderenbond.

Altijd een groot feest om dit optreden te mogen verzorgen omdat de bezoekers hieraan zo veel plezier beleven. Ook wij koorleden treden altijd met veel plezier op. Het enthousiasme en het meeleven geeft ons koor altijd weer extra energie. Inmiddels hebben zich al veel ouderen ingeschreven om de avond te bezoeken.

Onze sponsoren, het Dorpshuis voor de koffie, de Parels voor hun overheerlijke cake en wijnhandel Barrique voor het glaasje advocaat. Zorgen mede voor een gezellige avond. De bezoekers genieten naast de muziek van een heerlijk hapje en drankje. Dat maakt de avond af.

Net als twee jaar geleden zal het weer een enorm succes worden.

Elke woensdagavond zingen en oefenen wij met elkaar in het dorpshuis van Odijk. Wij herhalen de oude liedjes, leren er af en toe een pasje bij, studeren een andere partij in die geschreven is door de dirigent. Met regelmaat leren wij ook weer nieuwe liedjes. Dit alles om met elkaar plezier te maken, met elkaar mooie ervaringen te beleven en dan tot slot na het oefenen gezellig in de bar met elkaar een drankje te nemen. Afijn echt een avondje uit voor man en vrouw, voor bas, alt en sopraan, voor iedereen die van muziek en gezelligheid houdt.

Op 3 november verzorgen wij in het Dorpshuis onze meezingavond. Deze avond is voor iedereen open en vrij om te bezoeken. Wij hebben een gastkoor uitgenodigd "Cheerio". Zij zullen samen met ons de avond kleur geven.

Een feest voor allen!!!

De avond start om 20.00 uur en vanaf 19.45 uur is de zaal open. U bent van harte uitgenodigd om er samen met ons en ons gastkoor een prachtig mooie avond van te maken. Beiden optredens geven u de gelegenheid om een avond lekker te genieten en mee te zingen met de koren.

Zijn er alten, sopranen en heren die graag op de woensdag ons koor willen komen versterken en een gezellige avond willen hebben dan graag aanmelden bij Yvonne Wagersveld. ywagersveld@vodaphonethuis.nl.

Niet alleen zijn wij aanwezig bij onze repetitieavonden op de woensdag, maar ook zijn er regelmatig optredens bij vooral festivals en in tehuizen. Hierbij zijn veel leden aanwezig om zo een mooi optreden te kunnen verzorgen.

Joke Nooij

Voorzitter Parels van de Kromme Rijn

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie