Meezingen met de Parels van de Kromme Rijn

27 september 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

ODIJK De parels van de Kromme Rijn verzorgen op 25 oktober weer een avondje muziek voor de ouderen die verbonden zijn aan de Ouderenbond.

De koorleden treden altijd met veel plezier op. Het enthousiasme en het meeleven geeft het koor altijd weer extra energie. Inmiddels hebben zich al veel ouderen ingeschreven om de avond te bezoeken.

De bezoekers genieten naast de muziek van een heerlijk hapje en drankje. Dat maakt de avond af.

REPETITIE Elke woensdagavond zingt en oefent men met elkaar in het dorpshuis van Odijk. Men herhaalt de oude liedjes, leren er af en toe een pasje bij, studeren een andere partij in die geschreven is door de dirigent. Met regelmaat leren ze ook weer nieuwe liedjes. Dit alles om met elkaar plezier te maken, met elkaar mooie ervaringen te beleven en dan tot slot na het oefenen gezellig in de bar met elkaar een drankje te nemen.

MEEZINGAVOND Op 3 november verzorgt het koor in het Dorpshuis de meezingavond. Deze avond is voor iedereen open en vrij om te bezoeken. Als gastkoor is uitgenodigd "Cheerio". Zij zullen de avond mede kleur geven.

De avond start om 20.00 uur en vanaf 19.45 uur is de zaal open. U bent van harte uitgenodigd. Beiden optredens geven u de gelegenheid om een avond lekker te genieten en mee te zingen met de koren.

Alten, sopranen en heren die graag op de woensdag het koor willen komen versterken kunnen n zich aanmelden bij Yvonne Wagersveld. ywagersveld@vodaphonethuis.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie