HerfstTIJDfestival

Lokaal nieuws

REGIO Op zondag 1 oktober is het terrein van De Boswerf van 12.00 - 16.00 uur omgetoverd tot een plek om de herfst te vieren. Kom genieten van de seizoensmarkt, een uitgebreid aanbod aan activiteiten en lekker eten en drinken. een loungeterras met lekkers en natuurlijk leuke activiteiten voor jong en oud!

[SEIZOENSMARKT] Op het terrein van Bezoekerscentrum De Boswerf is een seizoensmarkt met o.a. oude fruitrassen en een uitgebreid aanbod van pompoenen. Je kunt er mooie schapenvachten en wol vinden of je laten inspireren door creatieve producten van hout en leer. de duurzame fietsproducten van Bike to impress.

Bij Maria's tuinij Agnes kruiden kun je zelf een zeepje maken kruidenthee proeven en vrijwilligers van het WNF gaan kinderen schminken. Het volledige overzicht van kraamhouders vindt u op www.boswerf.nl.

De horeca en inrichting van het terras op deze dag wordt verzorgd door Tealounge. Chantal Greeven van Tealounge heeft een bijzonder aanbod van thee maar ook heerlijk gebak en broodjes. Daarnaast is Sjakies foodtruck er voor de pompoensoep met biohotdogs en bakt Bram overheerlijke pannenkoeken op zijn bakfiets.

[VOOR DE KIDS] Dit jaar is er extra veel leuks te doen tijdens het festival. Op verschillende plekken op het terrein vind je workshops, creatieve activiteiten of kun je inspiratie op doen. Hier een greep uit het aanbod tijdens het festival: pompoenlampion maken, pijl en boog schieten, wildplukken, kabouterhuisje maken, mee bouwen aan reuze eekhoorn van plastic

Maak je eigen pompoenlampion voor thuis. Marion gaat grote zeepbellen maken en iedereen mag helpen. Bij de vuurplaats gaat het kampvuur aan en als je wilt mag je popcorn bakken, of samen met de jongens van de De Ronde tafel een lekkere pizza bakken in onze leemoven. Even uitrusten? Roderik neemt je mee met de huifkar voor een bosritje. Voor het totale overzicht, prijzen en tijden kun je kijken op www.boswerf.nl.

[THEATER] Sonne Copijn vertelt het theaterverhaal 'Door het Oog van de Bijen'. Een levendige en beeldende voorstelling over het leven van een bijenvolk.

[VRIJWILLIGERS] Ook meehelpen? Dat kan! Bij de Boswerf zijn veel vrijwilligers actief. Mede door hun belangeloze inzet kan De Boswerf bestaan en veel leuke (natuur)activiteiten verzorgen. Interesse en meer weten? Kijk op www.boswerf.nl.

Bezoekers zijn welkom vanaf 12.00 uur tot 16.30 uur. De toegang bedraagt voor volwassenen €3,504,00. en voor Kkinderen tot 12 jaar zijn gratis. Ben je vriend van De Boswerf? Dan betaal je geen entree. Dit jaar kun je losse kaartjes kopen voor de activiteiten of een passepartout aanschaffen van €7,50 met een waarde van €9,50. vanaf 7 tot 12 jaar €2,00. De entreekaart is inwisselbaar voor 1 activiteit (activiteiten kosten €2,00 per stuk met uitzondering van de activiteit pompoenlampioen maken, dat kost € 2,50). Donateurs van de Stichting Vrienden van De Boswerf hebben gratis toegang. Voor meer informatie en routebeschrijving kijk op www.boswerf.nl of bel naar Bezoekerscentrum De Boswerf tel: 030 - 69 22 393.

advertentie