Het Kinderboekenfeest 2017 komt eraan!

Lokaal nieuws

Het is weer bijna zover: op zondag 8 oktober wordt in Hotel Theater Figi in Zeist het jaarlijkse Kinderboekenfeest gehouden!

Het Kinderboekenfeest vindt ieder jaar plaats tijdens de Kinderboekenweek en is nu al een paar jaar een groot succes. Dit jaar zal dat niet anders zijn, want er komen weer veel beroemde kinderboekenschrijvers naar Zeist om op 8 oktober workshops en lezingen te houden:

Arend van Dam (Lang geleden, In een land hier ver vandaan..), Hans en Monique Hagen (Jij bent de liefste), Bibi Dumon Tak (Winterdieren), Alice Hoogstraten (Het Monsterboek) en schrijversduo Kind Kind (van de Secret Scouts serie) maken die middag hun opwachting. En als klap op de vuurpijl zal TV- en YouTube beroemdheid Jill haar opwachting maken voor een meet & greet!

Bomkak Zing 's

Nieuw dit jaar is de bijzondere theatershow van Dummie de Mummie-schrijfster Tosca Menten: deze middag zal de theatershow Bomkak Zing 's twee keer opgevoerd worden om iedereen de kans te geven de show te bezoeken én ervoor of erna op zijn gemak de andere auteurs te bezoeken. Natuurlijk zullen Tosca Menten en de andere aanwezige auteurs die middag regelmatig hun boeken signeren!

Datum: 8 oktober 2017

Locatie: Hotel Theater Figi, Het Rond 2, 3701 HS Zeist

Tijd: 12:30 - 16:00 uur

Prijs: 7.50 euro

Kaartverkoop via www.figi.nl/theater of aan de kassa.

Het Kinderboekenfeest is een gezamenlijk initiatief van Stichting Boek en Theater, Hotel Theater Figi, Bibliotheek Idea, Literair Zeist, Cultuur Zeist en boekhandels De Nieuwe Boekerij en Kramer & van Doorn.

advertentie