BEURTHONK VOOR ODIJK

31 augustus 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

CBS Beurthonk is een kanjerschool, een school waar de kinderen door Kanjerlessen leren om elkaar te vertrouwen, om samen te werken en om er voor elkaar te zijn. Dit schooljaar richten zij zich bij de kanjerlessen vooral op sociale vaardigheden waarbij centraal staat: "Wij zijn er ook voor de ander".

Daarom start Beurthonk dit jaar een themajaar: "BEURTHONK VOOR ODIJK". Wethouder van Onderwijs, dhr. J. Eijbersen, heeft samen met enkele leerlingen een spandoek onthuld waarop te zien is wat de leerlingen van Beurthonk dit schooljaar willen gaan doen met en voor de inwoners van Odijk.

Woensdag 30 augustus waren zij al te zien op de markt op de Meent waar zij het themajaar introduceerden en de inwoners van Odijk uitnodigden om deel te nemen aan de activiteiten die zij zullen gaan organiseren.

Op het programma staan: Sport en Spel; De Wensboom; Peuterdag; Odijk Schoon; Dier en Wij. Ter afsluiting van dit themajaar zal er begin juli een groots pleinfeest plaatsvinden. Bij alle activiteiten is iedereen van harte welkom! Let op aankondigingen in de krant of posters in de buurt! Als u nu al vragen hebt kunt u mailen naar: sjonnieholling.be@cbozeist.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie