Michiel Moes is de nieuwe Regiomanager bij QuaRijn

Lokaal nieuws

Mirjam Hagen, Raad van Bestuur van QuaRijn, heeft op voordracht van en in nauwe afstemming met de lokale cliëntenraden - Michiel Moes per 1 september benoemd als nieuwe Regiomanager Kromme Rijnstreek, Veenendaal/Rhenen. Met zijn komst is het Managementteam van QuaRijn weer voltallig. Michiel volgt Fred Busschers op.

Michiel (38 jaar) is zijn loopbaan gestart als verzorgende en later als verpleegkundige. Daarna is hij bij verschillende zorgorganisaties (o.a. Warande en Topaz) jarenlang werkzaam geweest als Teammanager / projectleider. De afgelopen twee jaar was hij als Teammanager bij QuaRijn verantwoordelijk voor de PG-afdeling en geriatrische revalidatie op Het Zonnehuis en Beatrix in Doorn en voor twee dagcentra. Ook geeft hij leiding aan een aantal projecten.

Daadkrachtig en resultaatgericht

'We zijn blij met Michiel als Regiomanager voor de regio Kromme Rijnstreek, Veenendaal/Rhenen', zegt Mirjam Hagen, bestuurder van QuaRijn. 'Met zijn expertise en ervaring vormt hij een mooie aanvulling voor het Managementteam. Michiel is een daadkrachtige en resultaatgerichte manager, die onze bewoner/ cliënt centraal stelt en zijn teams faciliteert om de beste zorg te bieden. Ik ben er trots op, dat we ook op deze manier de talenten van medewerkers kunnen benutten en verder laten groeien.'

Over QuaRijn

QuaRijn heeft vele mogelijkheden voor wonen, welzijn en zorg voor senioren in de gemeenten Bunnik, Renswoude, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede. Er zijn Kennis en BehandelCentra in Doorn, Leersum en Veenendaal. Met zo'n 1200 medewerkers verleent QuaRijn professionele zorg. Ongeveer 600 vrijwilligers helpen bij allerlei welzijnsactiviteiten. www.QuaRijn.nl.

advertentie
advertentie