Herhaalde oproep deelnemers 101ste Vierdaagse van Nijmegen

Lokaal nieuws

BUNNIK De Vierdaagse van Nijmegen is weer voorbij. Uit de gemeente Bunnik zijn in totaal 41 lopers gestart. 35 daarvan hebben de Vierdaagse ook uitgelopen (20 uit Bunnik, 7 uit Odijk en 8 uit Werkhoven).

Ook dit jaar wil burgemeester Hans Martijn Ostendorp de deelnemers uit de gemeente Bunnik ontvangen op het gemeentehuis in Odijk. Deze bijeenkomst staat gepland voor woensdag 23 augustus om 20:00 uur. Voor de lopers een mooie gelegenheid om tevens afscheid te nemen van de burgemeester in verband met zijn aanstaande vertrek naar voetbalvereniging De Graafschap.

De deelnemers die de 101e Vierdaagse hebben uitgelopen worden uitgenodigd voor de gezellige bijeenkomst die duurt tot ongeveer 21:00 uur.  Er is ontvangst met koffie en wat lekkers. Er wordt afgesloten met een drankje en een hapje. De burgemeester zal de deelnemers welkom heten. Uiteraard kunnen de deelnemers onderling wat ervaringen uitwisselen. Helaas zijn niet van alle 35 deelnemers de namen bekend. De organisatie van de Vierdaagse geeft deze namelijk niet vrij.

Willen de deelnemers die de Vierdaagse hebben uitgelopen aan Koos Walrave uiterlijk op 17 augustus 12:00 uur opgeven of zij bij de bijeenkomst aanwezig zullen zijn. Dit kan via de mail j.g.walrave@kpnmail.nl. Een aantal deelnemers heeft zich inmiddels al opgegeven; dit hoeven zij dus niet nogmaals te doen.

advertentie
advertentie