Gratis netwerkwandeling voor werkzoekers!

9 augustus 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Na een korte zomerstop staat Werkcafé weer in de startblokken om de deelnemers te voorzien van praktische informatie én workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling. Naast de workshop is er gelegenheid voor bezoekers om hun verhaal te delen en te netwerken. We beginnen het seizoen met een heerlijke netwerkwandeling door Oud Amelisweerd te Bunnik die de dames van Jumptalent ons aanbieden!

Zijzelf zeggen er dit over: "Heerlijk wandelen met inspirerende opdrachten en vragen voor onderweg. Met elkaar al lopende in gesprek. Wandelend je stappen zetten. Baan je eigen weg in het veld van de onbegrensde mogelijkheden. Want buiten praat het beter. En aan een iedere deelnemer zelf om er uit te halen wat er in zit. Het is immers jouw gesprek. Als je gaat wandelen komt niet alleen je lijf in beweging maar ook je geest! Wandel je met ons mee? Je kunt alleen komen of iemand meenemen".

Deze editie zal dinsdag 22 augustus plaatsvinden in natuurgebied Amelisweerd in Bunnik. Verzamelplaats is parkeerplaats Oud Amelisweerd aan de Provincialeweg 124 in Bunnik. De wandeling start om 13.00 uur. De wandeling zal ongeveer twee uur duren waarbij er genoeg rustmomenten zullen worden aangehouden.

Bezoek onze website: krommerijn-heuvelrug.werkcafe.nl en meld je aan. Iedereen is welkom!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie