De Werkwinkel gaat sluiten

Lokaal nieuws

BUNNIK Na ruim 36 jaar zal Kunstnijverheidscentrum De Werkwinkel per eind september haar deuren gaan sluiten. Achterblijvende verkoop en daardoor onvoldoende inkomsten en een tekort aan nieuwe (jongere) vrijwilligers zijn hiervoor de reden, maar aanzet is ook het feit dat het pand zal worden verkocht en de Werkwinkel nergens voor een zo lage huur terecht kan.

In de maanden augustus en september zal daarom een Opheffings Uitverkoop worden gehouden. Alle artikelen in de winkel zijn dan afgeprijsd. Zoals bekend zijn alle artikelen in de winkel handgemaakt en daarom uniek. Voor iedereen dus nu nog de kans om in deze laatste maanden iets bijzonders op de kop te tikken. De Werkwinkel hoopt dat artikelen en winkelinboedel zoveel mogelijk zullen worden verkocht. Eind september zullen de vrijwilligers met pijn in het hart en met weemoed de deur sluiten.

Het bestuur van de Werkwinkel dankt iedereen die hen door de jaren hebben gesteund en uiteraard de trouwe klantenkring. De Werkwinkel is open op maandag van 13.00 tot 17.00 uur; dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Adres: Molenweg 57 te Bunnik, telefoonnummer 030 6564515.

advertentie
advertentie