Huub Oosterhuis te gast bij MOA-Caf

Lokaal nieuws

BUNNIK Op vrijdag 30 juni komt theoloog, dichter en schrijver Huub Oosterhuis naar MOA-Café om te vertellen over zijn boek 'Wolf en lam - korte verhalen over liefde en dood'. Dit is Oosterhuis' eerste boek met verhalen, zonder liedteksten en preken.

Directeur Yvonne Ploum gaat met Huub Oosterhuis in gesprek over 'Wolf en lam' en over de tentoonstelling 'TIER'. Oosterhuis leest ook voor uit eigen werk. Sopraan Helena Biemond zorgt voor de muzikale omlijsting. Helemaal in de geest van 'TIER', zingt Helena liederen rondom het thema 'dieren'. Met Helena Biemond stond Huub Oosterhuis al eerder op podia in het hele land. In het psalmenprogramma 'Hier nu hoor mij' werd voordracht van Huub

Oosterhuis gecombineerd met de vrije zang van Helena Biemond en het pianospel van Henri Heuvelmans.

[OVER MOA-CAFE] MOA-Café is een programma van MOA | Museum Oud Amelisweerd met bijzondere gasten, (live) muziek, literatuur en film. Het wordt georganiseerd in samenwerking met literair theater Salon Saffier.

[INFO] Datum: vrijdag 30 juni van 16.30 tot 18.00 uur. Toegang: € 17,50 (exclusief museumentree). Aanschuifdiner in de Veldkeuken 18.00 tot 20.30 uur (€ 20,-). Aanmelden is noodzakelijk: mail naar info@moa.nl onder vermelding van MOA-Café. Vermeld bij uw aanmelding ook of u gebruik wilt maken van het Aanschuifdiner.

advertentie