Lid worden van de Bridge Club Bunnik, is dat iets voor jou?

2 juni 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Voor veel mensen is 'een spelletje spelen' een vertrouwde bezigheid: het is gezellig om met familie en vrienden te doen, je kunt er een hoop plezier aan beleven en het heeft een wedstrijdelement. Dat zijn allemaal aspecten die ook voor het bridgespel gelden. Veel mensen spelen het dan ook thuis met een vrienden. Leuk voor jong en oud.

Maar er is méér. In het bridgespel zit ook altijd een bijzonder wedstrijdelement. Voor veel kaartspelletjes geldt dat het toeval een belangrijke rol speelt: als je geen goede kaarten krijgt, heb je pech gehad. Dat geldt niet voor bridge. Ook al krijg je een hele avond geen mooie kaarten, je kunt winnen door de tegenstanders die wél mooie kaarten krijgen het spelen moeilijk te maken.

Waarom zou je dit in clubverband doen?

Omdat het leuk is om tegen verschillende tegenstanders te spelen, omdat het wedstrijd-element er beter tot zijn recht komt, omdat je er een hoop kunt leren en last but not least omdat het gewoon gezellig is. De Bridge Club Bunnik is daar een voorbeeld van. Met rond 100 mensen spelen we iedere maandagavond in de maanden september tot en met mei van 19.40 tot 23.00 in het Dorpshuis Odijk (zie afbeelding), op drie verschillende niveaus (de A, B en C lijn). Altijd gezellig en niet met het mes op tafel.

Naast deze reguliere speelavond organiseert de club ook de "koffertjesbridge" en zomer-avondbridge. Beide activiteiten staan open voor leden en niet-leden.

Heb je interesse dan kan je je uiteraard gelijk opgeven bij secretaris Chris Jentink, tele-foonnummer 0343-551800, email c.jentink@casema.nl. Je kunt Chris ook om meer informatie vragen. Wil je eens een avond meedoen om kennis te maken, dan kan dat natuurlijk ook.

Kennismakingsavond

Op maandag 26 juni 2017 organiseren wij een speciale kennismakingsavond. Je krijgt dan informatie over de bridgeclub en natuurlijk wordt er ook gebridged. We staan trouwens ook met een stand op de Bunnik Fair op zaterdag 10 juni 2017. Kom langs met je vragen of maak een praatje.

Heb je in het verleden gebridged maar ben je de routine kwijt, dan krijg je een financiële tegemoetkoming voor een opfriscursus. De helft van het cursusgeld wordt door ons een-malig in mindering gebracht op het lidmaatschapsgeld van de bridgeclub.

Hebben we je enthousiast gemaakt en is het misschien iets voor jou? Geef je op, kijk eens op onze website www.bridgeclubbunnik.nl. of kom naar onze kennismakingsavond!

Een clublid

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie