BO!NK Theaterschool open op nieuwe locatie

Lokaal nieuws

BUNNIK Na maanden voorbereidingen was het donderdag en vrijdag het moment daar dat de nieuwe locatie van de BO!NK Theaterschool door alle leerlingen, jong en oud, werd betreden. Op donderdag 2 februari had de volwassengroep met de cursus 'De vloer op' de primeur. De kinderen en jongeren van de Theaterschool volgden vrijdag 3 februari hun eerste lessen, waar korfbalvereniging 'Midlandia' ook is gevestigd.

De cursisten van 'De vloer op', familie, vrienden en betrokkenen van BO!NK Theater werden op donderdag verwelkomd op de nieuwe locatie. Na de eindpresentatie van de volwassencursus nam de voorzitter van het bestuur, Sven Versluis, het woord. De kernwaardes van 2017, binding en betrokkenheid, werden na de toost kracht bijgestaan door alle aanwezigen. "BO!NK Theater blijft groeien en slaat met deze nieuwe locatie voor de Theaterschool een nieuwe weg in om de professionaliteit verder uit te bouwen.", aldus oud-cursist Gerben van 'De vloer op'. Door de leerlingen van de theatertrainingen en -opleidingen werd op vrijdag 3 februari bij hun eerste les op de nieuwe locatie feestelijk geproost. Anke, moeder van één van de leerlingen: "Wat een warm en gaaf welkom. De kinderen en jongeren komen echt tot hun recht, de sfeer is open en de binding en betrokkenheid vanuit de docenten zijn direct merkbaar.".

[NOOIT UITGESPEELD] De lestijden blijven hetzelfde, enkel de locatie verandert. De BO!NK Theaterschool blijft groeien. Door deze groei en de uitbreiding van het cursusaanbod in de toekomst maakten het noodzakelijk om te verhuizen naar een nieuwe locatie. Aan de Tolhuislaan kunnen kinderen, jongeren en volwassen tot 88 jaar de theaterlessen volgen om zo de beste theatrale versie van hunzelf te ontdekken. Kijk voor de actuele lesinformatie op de website www.boinktheater.nl/school

advertentie