Kersttoernooi BC Krommerijnstreek

29 december 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

ODJK Het jaarlijkse kersttoernooi van badminton vereniging BC Krommerijnstreek heeft woensdagavond 21 december weer plaatsgevonden. Naast de vele seniorenleden deden ook enkele jeugdleden mee. De bedoeling van het kersttoernooi is dat elk lid telkens weer met iemand anders speelt, Tijdens de 5 rondes heeft iedereen de kans gehad om lekker op een leuk niveau te kunnen badmintonnen. De leden hebben het met groot enthousiasme ontvangen zijn, het was soms wel zwaar, maar vooral heel leuk. Na afloop was er voor elk lid weer een kleine kerstattentie.

Momenteel zijn de 4 competitieteams van BC Krommerijnstreek in de eindfase van de competitie beland. Met nog 3 wedstrijden te gaan staat het 3e team er het beste voor. Zij staan 1e in hun poule, een kampioenschap zit er in, dus nog even blijven presteren. Zowel het 1e als 2e team draaien goed in de middenmoot mee. Het herenteam zal er ook dit jaar hard tegenaan moeten gaan om degradatie uit de hoofdklasse te voorkomen, maar ze hebben er vertrouwen in, zeker nadat de laatste 2 wedstrijden gewonnen zijn.

Op woensdag 4 januari (20.30-22.30) gaat het seizoen weer verder voor alle leden. Voor iedereen die overigens kennis wil maken met de sport badminton is er altijd ruimte. Kijk voor informatie op de internet site; www.bckrommerijnstreek.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie