Kerstconcert Zeister Mannenkoor

Lokaal nieuws

ZEIST Op vrijdagavond 16 december geeft het Zeister Mannenkoor het traditionele Kerstconcert. Dit concert vindt plaats in de sfeervolle kerk van de Evangelische Broedergemeente aan het Zusterplein 12. Het concert begint om 20.00 uur. De kerk is open vanaf 19.30 uur.

Op het programma staat een mengeling van zowel klassieke en traditionele Kerstmuziek, een medley van Christmassongs als ook klassieke koorwerken. Tevens kan men genieten van een viertal intermezzi. Aan het concert wordt medewerking verleend door sopraan Wendeline van Houten, fluitiste Barbara Strijbos, en trompetist Olaf Schipper. Wim Brunsveld zal het orgel weer bespelen. De beschermheer van het koor, burgemeester drs. J.J.L.M. Janssen, zal ook dit jaar weer zijn medewerking verlenen. Het koor wordt ondersteund door de vaste pianiste, Dana van Nimwegen. De algehele leiding is in handen van de koordirigent Arie Perk.

Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.zeistermannenkoor.nl (link: kaartverkoop) of bij Zeister Muziekschool (middaguren) Parfumerie Hollestelle Schoonheidsinstituut, Dorpsstraat 29 in Bunnik. Indien nog beschikbaar op de avond van het concert bij ingang van de zaal.

advertentie