Eettafel van Odijk

Lokaal nieuws

Bent u lid van de Huiskamer van Odijk en heeft u zin om gezellig met anderen te genieten van een goede maaltijd, dorpsgenoten te ontmoeten en bij te praten? U bent van harte welkom op vrijdag 16 december bij de Eettafel van Odijk.

Aanmelden kan nog tot en met maandag 12 december om 18.00 uur via info@huiskamervanodijk.nl of telefoon 06 23707137; spreek gerust een bericht in bij geen gehoor. Vermeldt ook duidelijk uw naam, telefoonnummer en het aantal personen dat deelneemt (max. 4 personen).

Kosten

Voor de Eettafel geldt per keer een onkostenvergoeding van 10 euro per persoon. U krijgt hiervoor een driegangenmaaltijd en een kopje koffie of thee na. U kunt het bedrag ter plaatse contant voldoen.

Plaats en tijd

Om 17.30 uur is de ontvangst in het Dorpshuis, waarna u om 18.00 uur aan tafel kunt. De maaltijd duurt tot uiterlijk 20.00 uur.

Meer informatie

De Eettafel is er elke eerste en derde vrijdag van de maand. Dit is een activiteit van de Huiskamer van Odijk. Alle activiteiten zijn voor leden. Nog geen lid maar wel mee-eten? Dat kan natuurlijk en als het u bevalt kunt u voor 2 euro per maand lid worden.

Vervoer

Wanneer het vervoer een probleem vormt, kunt u natuurlijk een beroep doen op de Chauffeur van Odijk [pdf] via een telefoontje naar 06 20 34 52 09.

advertentie