Donateursactie Victoria; jaarlijkse actie van start!

Lokaal nieuws

Drumfanfare Victoria start weer met haar jaarlijkse donateursactie. De leden van Victoria zullen in de komende periode weer bij u langskomen met de vraag of u donateur wilt worden of blijven. Mede dankzij de bijdragen uit de donateursactie kan de vereniging een aantal zaken financieel invullen. Bijvoorbeeld het lesgeven aan leerlingen en fanfareleden, huren van de repetitieruimte en aanschaf en onderhoud van instrumenten en uniformen. De verschillende secties (fanfare, slagwerk, majorettes en de blaaskapel "BlaasVaak") kunnen door deze bijdragen blijven groeien en verbeteren.

Om de trouwe donateurs, waar de vereniging op bouwt, te bedanken vindt halverwege maart 2017 het jaarlijkse donateursconcert plaats. Dit concert is voor iedereen vrij toegankelijk. Dit jaar zal het concert plaatsvinden in de het Postillion Hotel in Bunnik. Victoria houdt u op de hoogte van de datum en het tijdstip van het concert.

Nog geen donateur?

Bent u nog geen donateur en wilt u de verenging steunen? Neem dan contact op met Hans Miltenburg (030-656 13 32) of meld u aan via de website (www.victoriabunnik.nl).

Kennismaken met Drumfanfare Victoria?

Drumfanfare Victoria nodigt iedereen uit om een keer te komen kijken. De thuisbasis van Drumfanfare Victoria is de Schoudermantel in Odijk. De wekelijkse repetitieavonden per sectie zijn:

- Majorettes, maandagavond om 19:00 uur.

- Blaaskapel BlaasVaak, dinsdagavond om 20:00 uur.

- Slagwerksectie, maandagavond om 20:00 uur.

- Fanfare, donderdagavond om 20:00 uur.

Kom gerust eens langs in de Schoudermantel of kijk op de website voor meer informatie.

advertentie