Kerstsamenzang met Credo

Lokaal nieuws

ZEIST Op zondagmiddag 18 december kunt u genieten van een mooie Kerstmiddag in het Kerkelijk Centrum Zeist-West, de Clomp 33-02, aanvang 15.00 uur. De Christelijke Koorvereniging Credo nodigt u uit om samen met het koor kerstliederen te zingen.

Het koor zal voor u mooie stukken ten gehore brengen van onder andere Johann Pachelbel en John Rutter. Uw medewerking zal worden gevraagd om samen met het koor in een speciale bewerking het zo geliefde Stille Nacht te zingen. Ook het Ere zij God zal een samenwerking tussen u en het koor zijn. Kortom, kom en breng uw familie en buren mee om hier een fijne middag van te maken. Tussen de liederen door zullen enkele muzikale intermezzi te beluisteren zijn, gespeeld door de vaste begeleider van Credo Wim Brunsveld en Mariëtte Budding, fluit. Algehele leiding heeft Arie Perk, de dirigent van Credo. Het geheel zal ongeveer een uur duren, daarna is er gelegenheid met elkaar iets te drinken. De toegang is gratis. Aan het eind zal een collecte worden gehouden ter bestrijding van de gemaakte onkosten.

Heeft u zin om mee te zingen in het koor? U bent van harte welkom om het eens te komen proberen. Vooral tenoren en bassen ziet Credo graag komen. De repetitie is iedere woensdagavond in het Kerkelijk Centrum van 19.50 tot 22.00 uur. U kunt dan op 9 april meezingen als Credo. The Crucifixion van J. Stainer uitvoert in de Kerk van de Evangelische Broedergemeente in Zeist. Voor verdere informatie kunt u terecht op de website: www.credokoorzeist.com

advertentie