2 december: Schuif aan bij de Eettafel van Odijk

Lokaal nieuws

Een avond geen zin om te koken? En wel zin om gezellig met anderen te genieten van een goede maaltijd, dorpsgenoten te ontmoeten en bij te praten? Je bent van harte welkom op vrijdag 2 december bij de Eettafel van Odijk, in het Dorpshuis. De Eettafel is er voor alle Odijkers die lid zijn van de Huiskamer van Odijk. Ofwel jong en oud, alleenstaand of met partner, al lang hier wonend of nog maar kort in Odijk. Het is dé kans om dorpsgenoten te leren kennen.

Aanmelden

Aanmelden voor de Eettafel van 2 december kan vanaf 22 november via info@huiskamervanodijk.nl of telefoon 06 23 707 137. Spreek gerust een bericht in bij geen gehoor.Vermeld duidelijk uw naam, telefoonnummer en het aantal personen (u kunt maximaal 4 personen aanmelden)

Kosten

Voor de Eettafel vragen wij per keer een onkostenvergoeding van 10 euro per persoon. U krijgt hiervoor een driegangenmaaltijd en koffie of thee na. U kunt het bedrag ter plaatse contant voldoen.

Plaats en Tijd

Om 17.30 uur is de ontvangst in het Dorpshuis waarna u om 18.00 uur aan tafel kunt. De maaltijd duurt tot uiterlijk 20.00 uur. De Eettafel van Odijk is er elke eerste en derde vrijdag van de maand.

Vervoer nodig?

Met de Eettafel kunt u regelmatig uit eten in het eigen dorp, met dorpsgenoten en voor een klein bedrag. En wanneer het vervoer een probleem vormt, kunt u natuurlijk een beroep doen op de Chauffeur van Odijk via een telefoontje naar 06 20 34 52 09.

advertentie
advertentie