Nieuwe serie MOA-Podia

Lokaal nieuws

BUNNIK Na een succesvol eerste winterseizoen start eind november een nieuwe serie MOA-podia in samenwerking met HKU Utrechts Conservatorium. In de winter kunt u zich de laatste zondag van de maand muzikaal opwarmen bij een intiem ochtendconcert.

Zondag 27 novemberbijt, van 11.00 tot 12.00 uur, een strijkkwartet bestaande uit Dmitrijs Granicins (viool), Anne-Catherine Feltgen (viool), Louise van Tuijl (altviool) en Cèlia Brunet Vila (cello) het spits af. Zij brengen muziek ten gehore geïnspireerd op het museum en de tentoonstelling 'Lodewijk Napoleon. Tragisch Heerser'. Geniet van de klanken van onder meer Mozart, Borodin en Dvorák. De leden van het strijkorkest studeren aan de afdeling 'Klassieke Muziek' van HKU Utrechts Conservatorium. Locatie: Koetshuis Amelisweerd /Aanmelden is wenselijk: info@moa.nl onder vermelding van MOA-podium en datum / Toegang: € 15 / Museumkaart € 10 (inclusief museumentree), HKU-pas gratis. De toegangsprijs is inclusief warm welkom met koffie/thee en MOA-Podium-koek van landgoed café de Veldkeuken.

In het winterseizoen biedt MOA | Museum Oud Amelisweerd elke laatste zondagochtend van de maand een podium aan jonge musici. Deze concertenreeks in ontspannen sfeer komt tot stand dankzij een samenwerking met HKU Utrechts Conservatorium. Volgende MOA-podia in deze winterreeks: 18 december, 29 januari, 26 februari, 26 maart (o.v.) en 30 april (o.v.). Zie www.moa.nl voor actuele informatie.

advertentie