Gezamenlijke kerstviering voor ouderen

Lokaal nieuws

BUNNIK Evenals vorige jaren wordt er voor de 65-plussers van de gemeente Bunnik, in samenwerking met Seniorenactiviteiten Bunnik (SAB), Welzijn Ouderen Odijk, De Zonnebloem van Odijk en Werhoven en Brothers, weer een kerstviering aangeboden. De datum is maandag 12 december; de locatie is de prachtig versierde grote zaal in partycentrum A12 (de voormalige Brothers) en de aanvangstijd is 14.00 uur. Zaal open om 13.15 uur.

Zoals gewoonlijk wordt u verwelkomd door gastvrouwen van de Zonnebloem en Seniorenactiviteiten Bunnik. Traditiegetrouw zal de middag van muziek en (kerst)toespraakjes worden afgesloten met een feestelijke kerstbroodmaaltijd. Ook dit jaar zal de firma Kassing bussen beschikbaar stellen voor het vervoer. De opstaptijden en plaatsen zijn als volgt geregeld: Werkhoven: vertrek bij de RK kerk om 13.20 uur; Odijk: bij de Nicolaaskerk om 13.30 uur en Bunnik: bij de aanleunwoningen om 13.30 uur. Na afloop brengen de bussen u terug naar de opstapplaats.

Kaarten kosten € 4,00. Vanaf 21 tot en met 25 november kunt u in Bunnik bellen met Leny Wammes, van Beeck Calkoenlaan 16 (656 2416), en Thecla Roothuis, Kampweg 18 (656 3616). In Bunnik komen de vrijwilligers niet bij u langs, maar moeten de kaartjes afgehaald worden. In Odijk en Werkhoven zullen vrijwilligers van de Zonnebloem langskomen voor kaartjes. Ook kunnen senioren van Odijk kaartjes bestellen bij hun activiteiten of telefonisch kaarten bestellen bij J.Elissen (tel. 2302220) en Mw. Heuvel (656 4082). Let op er zijn beperkt kaarten beschikbaar: Op = Op! Uitdrukkelijk wordt vermeld dat u zonder toegangskaart geen toegang zal worden verleend! Ook zal toegang tot de zaal voor 13.15 uur niet worden toegestaan.

advertentie