'Kroonwisseling' bij de Rijnpinters!

Lokaal nieuws

ODIJK Op zaterdag 12 november zal Elviumprins Mockjev de carnavaleske 'macht' van Ojik gaan overdragen aan de nieuwe hoogheid van de Rijnpinters. Na een jaar waarin Prins Mockjev het 44ste seizoen van de Rijnpinters voor ging in een Vout carnaval, komt er nu toch echt een einde aan zijn Prinsschap in het jubileum Elvium jaar. Vanaf 12 november zullen Prins Mockjev en President Vautcentius weer door het leven gaan als Gerard Mocking en Vincent de Wit.

Hoe Prins Mockjev De Leutbunker zal gaan verlaten is op dit moment nog een grote verassing. Zijn opvolging is een nog beter bewaard geheim binnen gemeente Bunnik en omstreken. Wat heel Odijk zich ook al maanden afvraagt is; wie wordt zijn nieuwe President én hoe zal de Raad van Elluf er dit jaar uitzien? Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de nieuwe Prins van Ojik? Kom dan samen met de Rijnpinters het Prinsenbal vieren in De Leutbunker te Odijk.

[PRINSENBAL] De gezelligheid van het Prinsenbal zal op zaterdag 12 november om 20:30 uur losbarsten. Om 23:11 uur (11 over 11) zal de nieuwe Raad van Elluf worden voorgesteld. Vervolgens zal de nieuwe Prins worden gepresenteerd. Je kunt dit live meemaken in het Dorpshuis van Odijk (Rijneiland 7). Entreeprijs is 5 euro. Donateurs hebben op vertoon van hun donateurskaart gratis toegang. "Vrienden van de Rijnpinters" hebben op vertoon van hun kaart ook vrij toegang tot deze avond. Wil je meer over de Rijnpinters te weten komen? Kijk dan op www.rijnpinters.nl. Facebook (C.V. de Rijnpinters) en Twitter (@CVdeRijnpinters).

advertentie