Postcode Loterij deelt massaal ijs uit in Odijk

22 juli 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

ODIJK De IJsprijs van de Postcode Loterij namelijk op wijkcode 3984 in Odijk gevallen. 1129 inwoners van Odijk winnen ijs. Vanaf volgende week ontvangen de winnaars hun prijs.

Inwoners van Odijk die in de junitrekking meespeelden met de Postcode Loterij ontvangen per lot een multipack met vier Ben & Jerry's ijsbekertjes. Zij hebben een coupon thuisgestuurd gekregen waarmee zij hun prijs vanaf aankomende week kunnen ophalen bij een locatie in de buurt.

Postcode Loterij - De samenleving wint altijd

Bij de Postcode Loterij maken deelnemers maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen deelnemers met de helft van de lotprijs goede doelen. Dankzij de 2,7 miljoen deelnemers is er sinds de oprichting van de Postcode Loterij ruim 4,7 miljard geschonken aan 95 goededoelenorganisaties op het gebied van mens en natuur.

Het sociale gezicht van Ben & Jerry's

Ook bij Ben &Jerry's staat sociale impact centraal. Naast het maken van ijs op een zo duurzaam mogelijke manier, ontwikkelt het bedrijf initiatieven tegen de opwarming van de aarde en maakt het zich hard voor een wereld met meer sociale rechtvaardigheid.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie