Toernooitennis en gastronomie bij BLTC De Niënhof

18 juli 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

BUNNIK Bunniks jaarlijkse hoogtepunt op tennisgebied start zaterdag 30 juli. Dan vindt het Invepro Open plaats; het open toernooi van BLTC De Niënhof dat elke keer weer veel tennistoppers en bezoekers trekt uit de regio en daarbuiten. Voor deze editie hebben ruim 400 spelers zich aangemeld, verdeeld over zo'n 40 categorieën single, dubbel en gemengd dubbel. Het toernooi duurt een volle week en eindigt met de finaledag op zondag 7 augustus. Bezoekers kunnen dagelijks kijken naar tennis op de speelsterkteniveaus 3 t/m 7 en desgewenst elke avond een driegangenmenu eten in het Tentorant, dat wordt verzorgd door leden van de Cuisine Culinaire afdeling Bunnik. De toegang is gratis.

Het Invepro Open trekt veel tennissers uit Bunnik, Zeist, Odijk, Utrecht, Houten en andere omliggende plaatsen. Zo is verliezend finaliste van vorig jaar Karlijn Verburg wederom van de partij en zal Daan Adegeest zijn titel verdedigen bij de heren. Het voltallige eerste damesteam van BLTC De Niënhof heeft zich ook ingeschreven. Deze dames werden dit jaar kampioen en promoveren naar de Eredivisie. Uitslagen en programma zijn te volgen via de website en Facebookpagina van BLTC de Niënhof, de speciale Facebookpagina Invepro Open en via www.toernooi.nl .

Gravelbanen vernieuwd en gerenoveerd

Het toernooi vindt plaats op het grotendeels gerenoveerde tennispark van BLTC De Niënhof op sportpark Tolhuislaan te Bunnik. Vier nieuwe gravelbanen zijn dit jaar onder afschot aangelegd, waardoor ze veel sneller weer bespeelbaar zijn na een flinke regenbui. De andere vier gravelbanen zijn voorzien van nieuw gravel, inclusief een betere afwatering. Alle banen beschikken ook over nieuw hekwerk en telborden. De uitvoering van de organisatie van het toernooi en het Tentorant gebeurt door louter vrijwilligers.

Fotobijschrift

De kampioenen van het Invepro Open 2015

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie