Benefietavond Nacht van de Vluchteling

Lokaal nieuws

BUNNIK Hopelijk was het niet te missen op de Bunnik Fair afgelopen zaterdag: vereniging Yumbo organiseert een benefietavond voor de Nacht van de Vluchteling. Iedereen is van harte uitgenodigd om op 18 juni langs te komen en daarmee een steentje bij te dragen voor het goede doel: Stichting Vluchteling zamelt geld in om noodhulp (voedsel, water, onderdak, sanitair, medische voorzieningen) te kunnen leveren aan vluchtelingen wereldwijd. De entree is gratis.

De benefietavond zal er ongeveer zo uit gaan zien:

19:00 Openingswoord van Burgemeester Hans Martijn Ostendorp

19:00-20:30 Benefiet Buffet: voor 8 euro schuif je aan.

Let op: aanmelden noodzakelijk! via info@yumbo.nl

20:45 -21:30 Band Paradise Punch speelt een akoestische sessie (zang, toetsen, gitaar)

22:00 - 22:30 Buikdans-act door danseres Hadyr, aansluitend swingen op orientaalse muziek

23:00 - 23:30 Finale van de veiling van goederen en diensten

23:30 -1:30 Afterparty met DJ SQ: swingen op (wereld-)muziek

Vanaf Yumbo houden de aanwezigen contact met de zes lopers die vanaf twaalf uur 's nachts starten met hun wandeling van 40 km van Nijmegen naar Arnhem. Tussen de verschillende acts door draait DJ SQ swingende (wereld)muziek, en zorgt Yumbo ook in andere opzichten voor een prima entourage met een loungehoek en een kampvuur. Van elke gekochte consumptiemunt gaat 20 cent naar Stichting Vluchteling. Inmiddels hebben zich ruim 30 mensen aangemeld om aan te schuiven bij het Benefiet Buffet. Alleen vandaag nog kun je je opgeven om hieraan deel te nemen: mail naar info@yumbo.nl .

Bovenstaand mail-adres kun je ook gebruiken als je met een act of ludieke actie de benefietavond tot een nog groter succes wilt maken. Hiervoor is nog ruimte in het programma. De recentste check op www.nachtvandevluchteling.nl/yumbogaateennachtjestappen: 2973,30 euro is inmiddels bijeengebracht! Hiervan is 128,30 euro bijeengebracht tijdens de Bunnik Fair van afgelopen zaterdag, waarvoor Yumbo de gevers bij deze hartelijk danken! Vragen of suggesties naar info@ yumbo.nl. Rumpsterweg 13. Meer informatie: www.nachtvandevluchteling.nl, Facebook: Yumbo Bunnik

advertentie